Ο Κασταμονίτης νέος ψυχολόγος στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

Ο Κασταμονίτης νέος ψυχολόγος στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Ο Κασταμονίτης νέος ψυχολόγος στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητικό ψυχολόγο, Κώστα Κασταμονίτη, ο οποίος εκτός από τις ακαδημίες θα έχει σχέση και με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Κώστα Κασταμονίτη. Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν πιο σύγχρονης λειτουργίας της ακαδημίας του Τριφυλλιού.

Ο κ. Κασταμονίτης έχει πτυχίο συμβούλου ψυχικής υγείας, μεταπτυχιακό στην παιδοψυχολογία σε αγγλικό πανεπιστήμιο και εξειδίκευση στην αθλητική ψυχολογία.

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού μαζί του αφορά κατά κύριο λόγο την ακαδημία του συλλόγου, ενώ θα υπάρχει σχέση και με την πρώτη ομάδα. Με παρουσία στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» αλλά και στους αγώνες της ακαδημίας, ο Κώστας Κασταμονίτης θα αναλάβει την ψυχολογική εκπαίδευση και προετοιμασία των αθλητών, όχι μόνο στα στενά αθλητικά πλαίσια αλλά συνολικά την υποστήριξη σε όλους τους τομείς της ζωής τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα