«Τελειώνει» ο Μυστακίδης από ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
«Τελειώνει» ο Μυστακίδης από ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης θα γίνει ο επόμενος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήρθε το καλοκαίρι με στόχο να κάνει την διαφορά αλλά όλα δείχνουν ότι η παραμονή του Γιάννη Μυστακίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί μετά από μόλις έξι μήνες.

Ο 24χρονος επιθετικός μετακόμισε το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, και έδειχνε ότι θα ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ανέβαζαν επίπεδο τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πλέον μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τα Γιάννενα.

Ο Μυστακίδης δεν κατάφερε ποτέ να αποδώσει τα αναμενόμενα και πλέον δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη ο οποίος μάλιστα τον άφησε εκτός αποστολής στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, ενώ μέχρι στιγμής μετράει 10 συμμετοχές στην Super League κι ένα γκολ.

Έτσι, στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αποφασίσει να τερματίσουν τον δανεισμό του κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Να πούμε εδώ ότι ήδη έχει αποχωρήσει ο Κακούμπα ο οποίος επίσης ήρθε το καλοκαίρι στα Γιάννενα ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι που δεν έχουν καταφέρει να δείξουν την αξία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα