Προσπάθεια του Περέιρα να πείσει τους διαιτητές και σκέψη για ρέφερι από Football League!

Δημήτρης Τομαράς
Προσπάθεια του Περέιρα να πείσει τους διαιτητές και σκέψη για ρέφερι από Football League!

bet365

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα έστειλε και επιστολή στους διαιτητές της Super League επιχειρώντας να τους πείσει να μην κάνουν αποχή με το θέμα να είναι στον... αέρα και θα υπάρξει οριστική επίσημη εξέλιξη το πρωί της Πέμπτης. Έπεσε στο τραπέζι να οριστούν ρέφερι της Football League!
Το πρωτάθλημα ξανά στον... αέρα μετά την επίθεση στον ρέφερι Τζήλο. Οι διαιτητές δείχνουν μία πρόθεση να κατέβουν σε αποχή από την προσεχή αγωνιστική της Super League (σ.σ. ίσως και για την αμέσως επόμενη, κοινώς δύο στο σύνολο) παρά τα όσα τους είπε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.
Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έστειλε και μία σχετική επιστολή προς τους διαιτητές της Λίγκας σε μία προσπάθεια να τους μεταπείσει και από πλευράς ΕΠΟ προκύπτει ότι θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα το πρωί της Πέμπτης. Πλην του Περέιρα - που παρότι δίνει δίκιο στους διαιτητές για τους φόβους και το σοκ τους δεν θεωρεί λύση την διακοπή - ανάλογη προσπάθεια κάνει και η ΕΠΟ. Επί τάπητος τέθηκε η πιθανότητα να οριστούν διαιτητές της Football League αλλά είναι εξαιρετικά αβέβαιο το πως μπορεί να συμβεί αυτό! Με αυτά και με αυτά υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής και μαζί ο κίνδυνος να μην μπορέσει να διεξαχθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα