Ο Γραμμένος ζήτησε από τις αστυνομικές Αρχές να βρεθούν άμεσα οι δράστες

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γραμμένος ζήτησε από τις αστυνομικές Αρχές να βρεθούν άμεσα οι δράστες

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετά το νοσοκομείο όπου βρέθηκε για τον Τζήλο και την κουβέντα που είχε μαζί του, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και ζήτησε να βρεθούν άμεσα οι δράστες και να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Το θέμα του Τζήλου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και η προσοχή εστιάζεται στο τι απόφαση θα πάρουν οι διαιτητές και πως θα το χειριστούν. Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμμένος, αφότου μετέβη στο νοσοκομείο όπου ήταν ο Θανάσης Τζήλος για να τον δει και να του μιλήσει στην συνέχεια πήγε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για να ζητήσει προσωπικά να βρεθούν άμεσα οι δράστες και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Από την ελληνική Ομοσπονδία φαίνεται πως θα υπάρξει συνέχεια αλλά και νεότερες αντιδράσεις επί του ζητήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα