«Θρυλική» Φλόγα ελπίδας!

«Θρυλική» Φλόγα ελπίδας!

Δημήτρης Τομαράς
«Θρυλική» Φλόγα ελπίδας!

bet365

Παίκτες και άνθρωποι της ομάδας του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν και φέτος τους μικρούς ήρωες του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα.
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να στηρίζει τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Η ΦΛΟΓΑ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Ματίας Ναουέλ και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, καθώς και ο Διευθυντής Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας, πέρασαν ώρα δίπλα στα παιδιά. Έβαλαν χαμόγελα στα πρόσωπά τους και μοίρασαν δώρα και ελπίδα, δείχνοντας πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η διοίκηση Μαρινάκη είναι στο πλευρό του Συλλόγου.
Για την επίσκεψη στην Φλόγα, τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ, ειδικά αυτές τις ημέρες, να μεταφέρουμε τις ευχές μας στα παιδιά, στην Φλόγα, να δούμε πως είναι. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό εάν μπορούμε να προσφέρουμε δυο χαμόγελα στα παιδιά και κάποια δώρα της ομάδας. Θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και πάνω από όλα να έχουμε υγεία».
Ο Ματίας Ναουέλ, από την άλλη, σημείωσε: «Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ, κοντά στα παιδιά. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι χαρούμενα, όπως τα είδαμε σήμερα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό»! Από την πλευρά του, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να δώσουμε χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά, με την παρουσία μας εδώ. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα. Τόσο σε αυτά τα παιδιά που είναι εδώ, όσο και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο».
«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, που είναι κάθε χρόνο εδώ και δίνει μία χαρούμενη νότα στα Χριστούγεννα μας. Τα παιδιά αγαπάνε τον Ολυμπιακό και χαίρονται όταν έχουν εδώ τους παίκτες που παρακολουθούν στην τηλεόραση», ήταν τα λόγια της κας. Μαρίας Τρυφωνίδη;, προέδρου του Συλλόγου «Φλόγα». Ο κ. Δομένικος Μασούλας, διευθυντής Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την πλευρά του, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να στηρίξουμε και εμείς τον χορηγό μας, στην προσπάθεια αυτή που κάνει, ώστε αυτός ο υπέροχος Σύλλογος να συνεχίσει το έργο του, για την υποστήριξη των μικρών μας φίλων, των παιδιών, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, πάνω από όλα, υγεία, ευτυχία, καλά Χριστούγεννα και το 2019 να είναι ένα καλύτερο έτος από τα προηγούμενα, για όλους τους Έλληνες»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα