Προβληματισμός στην ΚΕΔ και συζητήσεις για Τζήλο αλλά δεν προκύπτει (ακόμα) αναβολή...

Δημήτρης Τομαράς
Προβληματισμός στην ΚΕΔ και συζητήσεις για Τζήλο αλλά δεν προκύπτει (ακόμα) αναβολή...

bet365

Τεράστιος ο προβληματισμός και μεγάλο το σοκ στην ΚΕΔ και στις τάξεις των διαιτητών για την επίθεση για τον Τζήλο με συζητήσεις με επικεφαλής τον Βίτορ Μέλο Περέιρα. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής πάντως διάθεση ή απόφαση αναβολής της αγωνιστικής.

Τόσο σε επίπεδο ΚΕΔ όσο και σε επίπεδο Super League τέθηκαν επί των συζητήσεων διάφορα ζητήματα μετά την επίθεση στον ρέφερι Τζήλο. Από πιθανότητα αναβολής της προσεχούς αγωνιστικής μέχρι και αποχή των διαιτητών. Υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός, ένα σοκ και φόβος στις τάξεις των Ελλήνων ρέφερι. Αυτήν την στιγμή πάντως από την πλευρά της Super League δεν προκύπτει διάθεση ή απόφαση αναβολής της αγωνιστικής που έρχεται. Προς το παρόν δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα