«Κακώσεις στο κεφάλι και στα κάτω άκρα ο Τζήλος»

Gazzetta team
«Κακώσεις στο κεφάλι και στα κάτω άκρα ο Τζήλος»

bet365

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Δημήτρης Νάνος αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Θανάση Τζήλου.

Μετά την επίθεση που του έγινε κοντά στο σπίτι του, ο Θανάσης Τζήλος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. Ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Νάνος μίλησε στον Arena FM για την κατάσταση της υγείας του διαιτητή, τονίζοντας:

«Ήρθε στις πρώτες βοήθειες, φέρει κακώσεις στο κεφάλι και στα κάτω άκρα. Γίνονται οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, γιατί δεν έχουν γίνει οι εξετάσεις που θα μας δείξουν αν έχουμε κάποια βλάβη. Ο θεράπων ιατρός που αντιμετώπισε το περιστατικό πάντως, μας είπε πως έχει αίσθηση του τι συμβαίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα