ΕΠΟ: «Το παρακράτος των τραμπούκων του ποδοσφαίρου χρησιμοποιεί μεθόδους μαφίας»

Gazzetta team
ΕΠΟ: «Το παρακράτος των τραμπούκων του ποδοσφαίρου χρησιμοποιεί μεθόδους μαφίας»

bet365

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον ξυλοδορμό του Θανάση Τζήλου. «Η επίθεση κατά του Τζήλου αποκαλύπτει σε όλο του το μεγαλείο το πνεύμα, στο οποίο κάποιοι διακονούν την παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο. Σε αυτήν γίνεται γνωστό επίσης ότι έχει ήδη ενημερωθεί η UEFA και η FIFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη σημερινή άνανδρη επίθεση κατά του διεθνούς διαιτητή Θανάση Τζήλου, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Για μια ακόμα φορά το παρακράτος των τραμπούκων του ελληνικού ποδοσφαίρου χρησιμοποιεί μεθόδους μαφίας, προκειμένου να επιβάλει κλίμα φόβου και αίσθημα απειλής προς πάσα κατεύθυνση, και με αυτό τον τρόπο να επιβάλλει τον δικό του "νόμο" στο άθλημα και όσους υγιείς ασχολούνται με αυτό.

Η προσχεδιασμένη, καταδρομική, άνανδρη, επίθεση κατά του διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου αποκαλύπτει σε όλο του το μεγαλείο το πνεύμα, στο οποίο κάποιοι διακονούν την παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με αποτροπιασμό και αηδία την επίθεση και τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της, οι οποίοι με τους τραμπουκισμούς τους δεν χτυπούν μόνο τα άθλημα, αλλά υπονομεύουν την ίδια την Ελληνική Κοινωνία και τη Δημοκρατία μας.

Είναι η ύστατη ώρα για πράξεις αντίστασης στη λαίλαπα των αλητών του ποδοσφαίρου κι αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό άμεσα από την Πολιτεία, τη Δικαιοσύνη, τους Έλληνες φιλάθλους, το ίδιο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου μας, από την Ελληνική Ομοσπονδία και τη Super League έως τις ακαδημίες που διδάσκουν στα παιδιά μας τις Αρχές και Αξίες του Αθλητισμού!

Μηδενική ανοχή σε πρακτικές παρακράτους και άμεση αποκάλυψη των ενόχων είναι η μοναδική απάντηση στους επαγγελματίες δολοφόνους του ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ε.Γραμμένος βρίσκεται ήδη σε διαρκή επικοινωνία με τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, τις Εισαγγελικές Αρχές και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ζητώντας «άμεση έρευνα σε βάθος για την εύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στους δράστες».

Για το συμβάν έχουν επίσης ενημερωθεί η Επιτροπή Παρακολούθησης των FIFA/UEFA, η FIFA και η UEFA, οι οποίες ήδη δήλωσαν την απόλυτη συμπαράστασή τους στον Θανάση Τζήλο, αλλά και τη στήριξή τους στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την οποία επιβεβαιώθηκε η πολιτική «μηδενικής ανοχής» σε αυτά τα φαινόμενα.

Εντός της ημέρας ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ε.Γραμμένος και τα μέλη της Κ.Ε.Δ. κκ. Μάριν και Λιντμπεργκ θα μεταβούν στη Λάρισα, προκειμένου να επισκεφθούν τον Θ.Τζήλο και να ενημερωθούν για τα συμβάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα