Θύμα ξυλοδαρμού ο Τζήλος

Gazzetta team
Θύμα ξυλοδαρμού ο Τζήλος

bet365

Ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος δέχτηκε επίθεση και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λαρισαίος ρέφερι χτυπήθηκε από τέσσερις κουκουλοφόρους σε σημείο κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα στις 9 το πρωί, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται. Ο διεθνής διαιτητής δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης λίγο αργότερα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε πως η επίθεση σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ενώ ήδη έχει αντιδράσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Κυριάκο Κυριάκο αλλά και με επίσημη ανακοίνωσή της. Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αλλά και η ΠΑΕ Ατρόμητος,αλλά και η ΠΑΕ Αρης.

Σκληρές ανακοίνωσεις τόσο από τον Ολυμπιακό που τονίζει ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε στο ναδίρ», όσο και από τον Παναθηναϊκό ο οποίος αναφέρει πως «η μαφία ζει και βασιλεύει...». Μετά την Super League, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΟ η οποία ταυτόχρονα έκανε γνωστό πως η επίθεση έχει γίνει ήδη γνωστή στην UEFA και την FIFA.

Επίσης αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια της ΕΠΣ Λάρισας.

Την υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΠΣ Λάρισας.
«Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα