Ο διακαής πόθος του Μαρτίνς και το... τσεκάρισμα σε Βραζιλιάνους φορ

Ο διακαής πόθος του Μαρτίνς και το... τσεκάρισμα σε Βραζιλιάνους φορ

Δημήτρης Τομαράς
Ο διακαής πόθος του Μαρτίνς και το... τσεκάρισμα σε Βραζιλιάνους φορ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να θέλει την απόκτηση του Φερέιρα την Μπενφίκα την ώρα που υπάρχει πληροφόρηση αλλά και σενάρια για Βραζιλιάνους επιθετικούς που κοιτάζει για τον Γενάρη ο Ολυμπιακός.

Ο Φερέιρα, Αργεντίνος επιθετικός της Μπενφίκα που έχει και ιταλικό διαβατήριο, συνεχίζει να είναι μία επιλογή που έχει ψηλά στην λίστα του ο Μαρτίνς. Το πιο δύσκολο σκέλος σε αυτήν την υπόθεση είναι να τα βρουν η Μπενφίκα με τους Πειραιώτες για το κόστος του δανεισμού.

Κατά τα λοιπά υπάρχουν και πληροφορίες - σενάρια πως οι Ολυμπιακός και Γαλατά τσεκάρουν δύο υποθέσεις Βραζιλιάνων επιθετικών. Του 31χρονου Φερναντάο με καριέρα στην Τουρκία που παίζει στην Σαουδική Αραβία και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Επίσης του 29χρονου Άλαν με συμβόλαιο που λήγει τον Γενάρη και αγωνίζεται στην Κίνα έχοντας πολύ καλά στατιστικά πέρυσι. Στην Ευρώπη ο Άλαν είχε παίξει στην Αυστρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα