Η πτώση του Ματέο Γκαρσία και η στήριξη από Παντελίδη

Η πτώση του Ματέο Γκαρσία και η στήριξη από Παντελίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η πτώση του Ματέο Γκαρσία και η στήριξη από Παντελίδη

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία εντυπωσίασε στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος αλλά στα τελευταία παιχνίδια είναι… άλλος παίκτης, αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς.

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Καταρχήν είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι ο Ματέο Γκαρσία μετράει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή με εξαίρεση τον Χουλιάν Κουέστα. Για την ακρίβεια, ο Αργεντίνος ήταν στο γήπεδο για 1245 αγωνιστικά λεπτά και από τα 14 παιχνίδια των «κίτρινων» στο Πρωτάθλημα, είχε γεμάτα 90πτα σε 10 παιχνίδια. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ήταν το πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών μέσα από το υψηλό επίπεδο ποιότητάς που παρουσίασε, τη συνέπεια στο σκοράρισμα αλλά και την αποτελεσματικότητά του στο ένας εναντίον ενός.

Αυτή η εικόνα εμφάνισε φθορά κυρίως στους τελευταίους πέντε αγώνες. Η εικόνα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας, υπάρχουν όμως και οι αριθμοί οι οποίοι σημειώνουν ότι στον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, ο Ματέο Γκαρσία σημείωσε ένα γκολ (απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης), περιορίστηκε στις τελικές προσπάθειες έχοντας 10 στον αριθμό και υπέπεσε σε 36 λάθη.

Η αγωνιστική πτώση του Αργεντίνου απασχολεί τους ανθρώπους του Άρη. Πρόσφατα ο Σάββας Παντελίδης ρωτήθηκε για την πτώση στην απόδοση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή και την είχε χαρακτηρίσει φυσιολογική. «Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι περίοδος που δεν του βγαίνουν πράγματα. Σε αυτή την ηλικία, πρέπει να του μιλήσεις, να βρεθείς δίπλα του και στο τέλος θα πάρεις αυτά που πρέπει», είχε πει μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, φανερώνοντας τη μεθοδολογία που θα ακολουθήσει ούτως ώστε να βοηθήσει τον παίκτη να φτάσει στο επίπεδο που ήταν στις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό που φαίνεται βέβαιο είναι ότι ο Ματέο Γκαρσία έχει ανάγκη ημέρες ξεκούρασης και θα αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα στο διάστημα της διακοπής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα