Μεγαλύτερη ζημιά ο Καμαρά, τέλος η σεζόν

Γιώργος Ντυμένος
Μεγαλύτερη ζημιά ο Καμαρά, τέλος η σεζόν

bet365

Ο Αλχασάν Καμαρά θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από 4 μήνες, αυτόματα θα «χάσει» το υπόλοιπο της χρονιάς και στον Παναιτωλικό ενδέχεται να αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δυσάρεστα ήταν τελικά τα νέα για την κατάσταση του Αλχασάν Καμαρά, ο οποίος πέρασε σήμερα την πόρτα του χειρουργείου. Παρότι αρχικά υπήρχε η αισιοδοξία πως απέφυγε τα χειρότερα και σε περίπου δύο μήνες θα ήταν και πάλι σε θέση να αγωνιστεί, τελικά η ζημιά που υπέστη στην επιγονατίδα είναι σοβαρή και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Στον 25χρονο φορ ο Γιάννης Λεβάκος τοποθέτησε νάρθηκα τον οποίο θα βγάλει σε περίπου ένα μήνα και η πλήρης αποκατάσταση του προβλήματός του υπολογίζεται σε τέσσερις με πέντε μήνες.

Η παραπάνω εξέλιξη ήταν ένα «σοκ» για τα «καναρίνια» και πλέον ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει Ιανουαρίου. Αρχικά (ακόμη και αν ο Καμαρά έμενε εκτός για περίπου δύο μήνες όπως υπολογίζονταν), δεν φαίνονταν να υπήρχε πρόθεση απόκτησης φορ, αφού το κενό του θα καλύπτονταν εκ των έσω, ενώ φυσικά υπάρχει και ο Μοράρ. Ετσι όλα «φωτογράφιζαν» πως θα γίνονταν κίνηση για επιπλέον μία μεσοεπιθετική λύση. Τώρα όμως είναι πιθανό η ομάδα να πάει και για στράικερ ή τουλάχιστον για έναν παίκτη που να μπορεί μεν να παίξει και στα «φτερά» ή πίσω από τον φορ, αλλά κυρίως μέσα στο «κουτί» και με ανάλογα χαρακτηριστικά του Καμαρά

Η ενημέρωση του Παναιτωλικού ήταν η εξής:

Ο Αλχασάν Καμαρά χειρουργήθηκε με επιτυχία στο αριστερό γόνατο (επιγονατίδιο τένοντα) από τον Ορθοπεδικό/Αθλητίατρο κ. Γιάννη Λεβάκο. Θα ακολουθήσει ακινητοποίηση με νάρθηκα για 4 εβδομάδες και στη συνέχεια πρόγραμμα αποκατάστασης. Η αποχή του υπολογίζεται σε 4 έως 5 μήνες.

Τον περιμένουμε κοντά μας ΥΓΙΗ και ΔΥΝΑΤΟ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα