Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εννιά εκατομμυρίων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εννιά εκατομμυρίων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εννιά εκατομμυρίων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύψους εννιά εκατομμυρίων ευρώ, προκηρύχθηκε στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης (18/12). Αλλαγές στο Δ.Σ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκηρύχτηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα παραμείνει ανοικτή έως τις 19 Φεβρουαρίου του 2019, με δυνατότητα παράτασης ενός μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος. Σε περίπτωση που καλυφθεί η συγκεκριμένη ΑΜΚ το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φτάσει τα 109 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, σε ότι αφορά τα έσοδα της ΠΑΕ τη σεζόν 2016-2017 ήταν 24,5 εκατομμύρια ευρώ και υποχώρησαν στα 15,5, με αποτέλεσμα μαζί με κάποια οικονομική υστέρηση στη σύγκριση των δύο σεζόν από πωλήσεις που είχαν φέρει κι άλλα έσοδα το 16-17 να παρουσιαστεί αύξηση των ζημιών, η οποία θα καλυφθεί με τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης καλύπτοντας μέρος ή ολόκληρη τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεπέρασε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τα 28 εκατομμύρια ευρώ, η ευρωπαϊκή απουσία τη σεζόν 2016-17, με τον αποκλεισμό από την Εστερσουντ, κόστισε απώλεια περίπου 9,5 εκατομμύρια σε έσοδα.

Αλλαγές στο Δ.Σ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης το σώμα προχώρησε σε αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, με δύο αποχωρήσεις και μια προσθήκη. Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη της πενταετούς θητείας του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, ο Τρύφων Κούκιος αντικαθιστά τον Ηλία Γεροντίδη, ο οποίος αποχωρεί από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παραμένει ως επικεφαλής του τμήματος ασφαλείας, ενώ εκτός ΔΣ μένει και ο Λούμπος Μίχελ, που πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε και από το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα