ΠΑΟΚ: Σκοράρει σε 17 σερί ματς εκτός έδρας!

ΠΑΟΚ: Σκοράρει σε 17 σερί ματς εκτός έδρας!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Σκοράρει σε 17 σερί ματς εκτός έδρας!

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα και ξεκούραστα από τη Λιβαδειά και στη νίκη του με 2-1 επί του Λεβαδειακού σκόραρε για 17ο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας στο πρωτάθλημα!

Οι «ασπρόμαυροι» διευρύνουν κάθε αγωνιστική που περνάει τα ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, ήδη, έφτασαν να τρέχουν το καλύτερο σερί από την έναρξη μιας σεζόν, με 13 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε 14 αγωνιστικές, ενώ στο «διπλό» που πέτυχαν στη Λιβαδειά το βράδυ της Δευτέρας (17/12) έφτασαν τα 17 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, όπου έχουν βρει δίχτυα!

Το εντυπωσιακό επίτευγμα και σερί του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στο τελευταίο ματς όπου δεν βρήκε δίχτυα η ομάδα του Λουτσέσκου μακριά από την Τούμπα.

Στα τελευταία 17 παιχνίδια εκτός έδρας στο πρωτάθλημα ο «Δικέφαλος» έχει 14 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, ενώ έχει σκοράρει και στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς του Κυπέλλου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα