«Περισσότερους από τέσσερις μήνες εκτός ο Βέρνμπλουμ»

«Περισσότερους από τέσσερις μήνες εκτός ο Βέρνμπλουμ»

Gazzetta team
«Περισσότερους από τέσσερις μήνες εκτός ο Βέρνμπλουμ»

bet365

Ο Μανώλης Παπακώστας, γιατρός του ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε την εκτίμηση για τον σοβαρό τραυματισμό του έμπειρου χαφ.
Τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ επιβεβαίωσε ο Μανώλης Παπακώστας. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για τουλάχιστον τετράμηνη αποχή του έμπειρου χαφ από τα γήπεδα. «Φαίνεται κλινικά, ότι δυστυχώς πρόκειται για ρήξη αχίλλειου τένοντα. Αυτό μπορείς να το κρίνεις κλινικά πάρα πολύ εύκολα. Από την πρώτη στιγμή, φάνηκε το τι συνέβη και από την συμπεριφορά του ποδιού του παίκτη. Προφανώς, αύριο θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει και θα αποφασιστεί και το πλάνο θεραπείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι χειρουργική η αντιμετώπιση», είπε αρχικά.
Και συνέχισε «Θα δούμε τι θέλει και ο Πόντους και προφανώς θα φανεί και ο χρόνος που θα χρειαστεί. Συνήθως, σίγουρα χρειάζονται 4 μήνες για να μπορέσεις κανείς να επανέλθει σε κανονικό επίπεδο. Ο συνολικός χρόνος για να επανέλθει ο παίκτης σε κανονικό ρυθμό, προφανώς είναι πάνω από 4 μήνες. Δεν είναι τόσο σπάνιος τραυματισμός. Υπάρχουν πάρα πολλοί που το έχουν πάθει αυτό. Είναι τραυματισμός από έμμεση, έντονη βία. Όλα παίζουν ρόλο. Αν ραφτεί ο αχίλλειος όπως πρέπει και γίνει η αποκατάσταση όπως πρέπει, δεν θα υπάρχει κάποιο άλλο θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα