Αναβολή με Ρέις, εκδικάστηκε του Ρινάλντι

Αναβολή με Ρέις, εκδικάστηκε του Ρινάλντι

Gazzetta team
Αναβολή με Ρέις, εκδικάστηκε του Ρινάλντι

bet365

Κανονικά έλαβε χώρα η εκδίκαση της προσφυγής του Ρινάλντι κατά του Παναθηναϊκού ενώ αναβολή λόγω νέου συμβιβασμού πήρε αυτή του Νούνο Ρέις.

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι που πέρασε και δεν ακούμπησε στον Παναθηναϊκό ζητά 620.000 ευρώ μέσα από την προσφυγή που έχει καταθέσει εις βάρος του συλλόγου. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε κανονικά σήμερα και ο Παναθηναϊκός ζήτησε άμεσα να βγει απόφαση, ώστε να γνωρίζει το ποσό των δόσεων και να αρχίσει την εξόφληση του Αργεντινού, ώστε να μην έχει ακόμη ένα πρόβλημα με την άδεια.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, η πλευρά του ποδοσφαιριστή ισχυρίστηκε ότι το 2016 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στο οποίο προβλέπονταν συνολικές αποδοχές ύψους 2,2 εκατ. Ευρώ και τελικά έλαβε μέχρι σήμερα μόλις 270.000 ευρώ.

Από κει και πέρα, αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Νούνο Ρέις, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε νέο συμβιβασμό και φαίνεται πως αυτό το πρόβλημα έχει τελειώσει οριστικά για τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα