Χωρίς Διαμαντόπουλο ο Άρης

Χωρίς Διαμαντόπουλο ο Άρης

Gazzetta team
Χωρίς Διαμαντόπουλο ο Άρης

bet365

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Εργοτέλη με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων (4ος όμιλος) του Κυπέλλου Ελλάδας (3η Αγωνιστική). Ο Δημήτρης Διαματόπουλος (θλάση στη γάμπα) συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

* Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα