Συζήτηση έγινε, αναζητείται αντίδραση

Συζήτηση έγινε, αναζητείται αντίδραση

Gazzetta team
Συζήτηση έγινε, αναζητείται αντίδραση

bet365

Η ομιλία των Σάββα Παντελίδη, Ντίνου Διαμαντόπουλου στους ποδοσφαιριστές του Άρη είχε σαν στόχο την αφύπνιση αλλά και την αναζήτηση των αιτιών για τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αταλάντα – Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη συζήτηση του 53χρονου προπονητή με τους παίκτες, ο πρώτος στάθηκε στα πολλά ατομικά λάθη και στο μεγάλο κόστος. Αυτά πλήρωσε ο Άρης στο Περιστέρι, κυρίως όμως στον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό. Σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα, αλλά και την ευθύνη όλων για την επιστροφή της ομάδας σε ασφαλή μονοπάτια. Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Ντίνος Διαμαντόπουλος επίσης ζήτησε άμεση βελτίωση και συγκέντρωση και στάθηκε στην ευθύνη των παικτών να αντιστρέψουν το κλίμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα