Ο Διούδης αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του (pics)

Ο Διούδης αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Διούδης αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του (pics)

bet365

Ακόμα μια μεγάλη απόδειξη για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού και την ενότητα των παικτών του Γιώργου Δώνη, ήταν οι κινήσεις των υπόλοιπων παικτών όταν ο κόσμος άρχισε ν' αποθεώνει τον Σωκράτη Διούδη στο φινάλε της νίκης (1-0) επί του Ατρόμητου.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αφού πρώτα... χόρεψαν, όπως συνηθίζεται πλέον, μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων, οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν και τον υπόλοιπο κόσμο, μέχρι κάποια στιγμή ν' ακουστεί σύνθημα για τον Σωκράτη Διούδη.

Τότε όσοι ήταν γύρω του σήκωσαν τα χέρια τους στον ρυθμό που έδιναν οι οπαδοί και αποθέωσαν τον τερματοφύλακά τους για την τρομερή εμφάνισή του, την απόκρουση του πέναλτι, την άμεση αντίδραση σε τετ-α-τετ του Κουλούρη και στο φινάλε «καπάκωσε» τη μπάλα για να βάλει τέλος στο ματς σε στιγμές έντονης πίεσης από τους Περιστεριώτες.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα