Η αλλαγή θέσης που «έφτιαξε» ξανά τον Γκερέρο! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Η αλλαγή θέσης που «έφτιαξε» ξανά τον Γκερέρο! (pic)

bet365

Η στρατηγική κίνηση τακτικής του Πέδρο Μαρτίνς να φέρει τον Γκερέρο σε ρόλο πίσω από τον Φορτούνη στα ματς με την Μίλαν και την Λαμία του βγήκε και με το παραπάνω με τον Ισπανό φορ να παίρνει ξανά τα... πάνω του!
Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που έχει ο Γκερέρο και το οποίο έγινε με την... πρώτη αντιληπτό φέτος στον Ολυμπιακό είναι πόσο καλός τακτικά είναι, πόσο δυνατός και γρήγορος αλλά και οι μεγάλες αντοχές του με την ευχέρεια στο συνεχές και καλό πρέσινγκ στα αντίπαλα μπακ. Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν βλέποντας ότι εάν απελευθερώσει πιο μπροστά τον Φορτούνη και βάλει πίσω του τον Ισπανό να τρέχει, να μαρκάρει, να πιέζει και να κλέβει η άμυνα των αντιπάλων δυσκολεύεται περισσότερο. Ακόμα ένα στοιχείο είναι το πόσο καλά εξαρχής είχε... δέσει με τον Φορτούνη ο Γκερέρο, κάτι που είχε φανεί από τα πρώτα ευρωπαϊκά φετινά ματς του Ολυμπιακού. Αυτή η στρατηγική κίνηση λοιπόν οδήγησε στο να έχουν καλύτερη εικόνα και οι δύο παίκτες. Κυρίως ο Φορτούνης βέβαια με την τρομερή ποιότητά του αλλά ανοδική τάση είχε και ο συμπαίκτης του.
Το πλάνο λοιπόν αυτό με τον Φορτούνη πιο μπροστά και τον Γκερέρο να κινείται πιο πίσω... πρωτολειτούργησε κυρίως με την Μίλαν και βγήκε κυρίως για τον Φορτούνη. Συνεχίστηκε με την Λαμία και... έφτιαξε τον Γκερέρο που είχε γκολ και ασίστ. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός που πραγματικά είναι παίκτης τύπου... Φουστέρ, υπό την έννοια της προσπάθειας, της αυταπάρνησης και ότι τα δίνει όλα για την ομάδα έχει φέτος 19 ματς με 7 γκολ και 1 ασίστ. Συν ότι είχε φέτος και τραυματισμό που τον επηρέασε.
Τώρα φαίνεται όμως ότι ανεβαίνει ξανά αγωνιστικά και ψυχολογικά. Στο πρωτάθλημα έχει πλέον τρία γκολ σε είκοσι ένα τελικές, δηλαδή ένα τέρμα ανά επτά προσπάθειες. Επίσης 1 ασίστ, 24 πάσες, 2 επεμβάσεις και 8 φάουλ υπέρ σε 814 λεπτά. Στην Gallery δείτε τα φετινά στατιστικά του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα