Η «κατάρα» που… κυνηγά τον Παντελίδη

Η «κατάρα» που… κυνηγά τον Παντελίδη

Γιώργος Ντυμένος
Η «κατάρα» που… κυνηγά τον Παντελίδη

bet365

Οι φετινές ομάδες του 53χρονος κόουτς έχουν «χάσει» 10 βαθμούς σε 14 ματς από πέναλτι, αυτογκόλ ή απευθείας εκτελέσεις κόρνερ...

Για όλους εμάς, τους θεωρητικά «απ’ έξω», το να λέμε στην μπάλα για «ατυχία» ή ακόμη και «κατάρες» είναι κάπως… ουδέτερο. Το γκολ είναι γκολ, καλώς ή κακώς οι πάντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο άθλημα επειδή το χαρακτηρίζει ο παράγοντας… απρόβλεπτο.

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Πολλές φορές συμβαίνει κάτι που δεν περιμένεις, αλλά δύναται να κρίνει την πορεία μίας αναμέτρησης. Ομως φτάνει με τις γενικολογίες, καθώς θα δούμε την ιστορία ενός ανθρώπου που είναι πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή να έχει τελέσει… πέντε-έξι αγιασμούς για να ξορκίσει το κακό.

Ο λόγος για τον Σάββα Παντελίδη που αποτελεί φέτος την πλέον τρανή απόδειξη πως στο ποδόσφαιρο μπορείς να τα ζήσεις όλα! Ο Αρης έχασε χθες από τον Παναιτωλικό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και πλέον φαντάζει μαθηματικά βέβαιο, ότι μία «κατάρα» κατατρέχει τον 53χρονο κόουτς. Ο οποίος κάνει μια χαρά δουλειά, αλλά με το… υπερφυσικό, που να τα βάλεις και τελικά να νικήσεις;

Μετά από 14 ματς στον πάγκο του Αστέρα και των «κίτρινων» οι ομάδες του έχουν δεχθεί μόλις 11 «κανονικά» γκολ, δηλαδή να έχουν προέλθει από ένα σουτ, κάποιον συνδυασμό, σέντρα ή έστω από στατική φάση, αλλά το ρεκόρ του είναι μόλις 2-4-8!

Οι παραπάνω αριθμοί είναι αντιστρόφως ανάλογοι, αλλά ας θυμηθούμε επιγραμματικά τι έχει συμβεί για να καταλάβετε τι εννοούμε. Πρεμιέρα πρωταθλήματος και ο Αστέρας έχασε με 1-0 στην Τούμπα με εκτέλεση πέναλτι του Πρίγιοβιτς, ενώ με το ίδιο σκορ και αντίστοιχο τρόπο ηττήθηκε αμέσως μετά από την ΑΕΚ (Μάνταλος). Ακολούθησε το 2-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου σκόρερ των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Καμαρά με «βολίδα» από τα 40 μετρά και ο Νάτχο στις καθυστερήσεις , ύστερα είχαμε το 2-0 επί του Απόλλωνα στην πρώτη του νίκη της σεζόν και τη «σκυτάλη» πήρε το άτυχο για εκείνον και τους Αρκάδες 2-0 της Θεσσαλονίκης από τη νυν ομάδα του, το οποίο διαμορφώθηκε με πέναλτι του Γιουνές στο 87’ και σουτ του Ματέο Γκαρσία στο 90’ plus.

Λίγες ημέρες μετά ο Αστέρας παραχώρησε 1-1 στον Παναθηναϊκό που βρήκε δίχτυα με τον Μακέντα από την άσπρη βούλα στον έξτρα χρόνο, ενώ στο 3-2 του Περιστερίου εναντίον του σκόραρε αρχικά ο Κουλούρης με πέναλτι, ύστερα είχαμε το αυτογκόλ του Μουνάφο και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο πρώτος στο 88’ σε στημένη μπάλα, ύστερα, παρεμπίπτοντος, από 3-4 διαφορετικές επαφές μέσα στα καρέ! Για την 8η αγωνιστική ο Αστέρας απέσπασε 1-1 στο Αγρίνιο όπου ο γηπεδούχος Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μοράρ από τα 30 μέτρα, ενώ για την 9η έχασε από την Ξάνθη με 1-0 ύστερα από γκολ του Γέντρισεκ σε παράλληλη του Τζουρίσκοβιτς.

Από τον πάγκο των Αρκάδων αποχώρησε μετά το 0-0 της Λαμίας και λίγο αργότερα ανέλαβε τον Αρη. Οπου ντεμπουτάρισε στο Ηράκλειο και οι «κίτρινοι» επικράτησαν 2-1 παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από κεφαλιά του Σασί (σέντρα Πλατέλλας), ενώ μερικές ημέρες μετά παραχώρησαν 1-1 στο «τριφύλλι», αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Χατζηγιοβάννη.

Στο 4-2 από τον Ατρόμητο είχαμε δύο γκολ από τον Κουλούρη και ένα από τους Σάκιτς, Ενσικουλού σε ροή αγώνα, ενώ χθες τα «καναρίνια» άνοιξαν το σκορ με τον Μαλή σε στατική φάση και πήραν τη νίκη με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο. Να δεχθεί κάποιος και ορθώς πως οι στημένες μπάλες είναι στο «κόλπο», αλλά όταν σε 14 ματς «χάνεις» 10 βαθμούς από πέναλτι, αυτογκόλ και απευθείας εκτελέσεις κόρνερ (από 1 στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Αστέρας, Αστέρας-ΑΕΚ, Αρης-Παναιτωλικός, από 2 στις αναμετρήσεις Αστέρας-Παναθηναϊκός, Αρης-Παναθηναϊκός και 3 στο Ατρόμητος-Αστέρας) ή 7 από το 87’ και μετά (από 1 στους αγώνες Αρης-Αστέρας, Ολυμπιακός-Αστέρας, Ατρόμητος-Αστέρας και από 2 σε εκείνους Αρης-Παναθηναϊκός, Αστέρας-Παναθηναϊκός), τότε έχεις κάθε δικαίωμα να διατηρείς παράπονα από τον παράγοντα τύχη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα