Κουλούρης: «Δεν φοβήθηκα να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κουλούρης: «Δεν φοβήθηκα να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης είπε ότι πιστεύει πολύ στον εαυτό του, δεν δίστασε να τονίσει πως το εξωτερικό είναι στις επιλογές του, ενώ ξεκαθάρισε πως κρατάει χαμηλά το κεφάλι.

Οι δηλώσεις του στην Real News:

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Για την παρουσία του στον Ατρόμητο: «Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ασφάλεια στο νέο μου περιβάλλον. Υπήρχαν πολλά παιδιά από πέρυσι, ο κορμός αναλλοίωτος, γενικά όλες οι προϋποθέσεις ήταν ιδανικές για δουλειά και διάκριση. Δόξα τω Θεώ, πάμε πολύ καλά, οι στόχοι του Ατρομήτου ήταν από την αρχή υψηλοί και το κλειδί για μένα είναι η σταθερότητα, η χημεία, το δέσιμο μεταξύ μας. Οι νίκες -και ιδίως αυτές μακριά από το Περιστέρι- μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Και δεν το λέω τυχαία, αφού οι περισσότερες έδρες φέτος δεν είναι εύκολες. Κάθε αντίπαλος, είτε ψηλά, είτε χαμηλά, παλεύει μέχρι τέλους για το αποτέλεσμα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και σε κάθε ματς μπαίνουμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη. Σε ό,τι με αφορά, κρατάω χαμηλά το κεφάλι και σκοπός μου είναι να βοηθήσω με τα γκολ μου την ομάδα να κάνει πράξη τις επιδιώξεις της. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να βγω πρώτος σκόρερ. Το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν φοβήθηκα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω σε μένα και θεωρώ ότι με τη σκληρή μου δουλειά είμαι σε θέση να πετύχω πράγματα. Εννοείται ότι τον αγαπώ και είμαι πολύ χαρούμενος για την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία του. Δικαίως είναι πρώτος και ασφαλώς αποτελεί μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Για το μέλλον μου δεν έχω σκεφτεί ακόμη. Μου αρέσει η καθημερινότητα στον Ατρόμητο και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν. Έχουμε ακόμη δρόμο μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την πιθανή μεταγραφή στο εξωτερικό: «Είναι κάτι που σίγουρα περνάει από το μυαλό μου. Θα μου άρεσε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου μακριά από την Ελλάδα, ωστόσο θα προτιμούσα ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που να καλύπτει 100% τις φιλοδοξίες μου. Δεν θέλω να φύγω για να πω απλώς ότι έφυγα, αλλά για να πετύχω και να καθιερωθώ. Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω, ούτε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αρκεί να πρόκειται για μία λίγκα και για μία ομάδα που να μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους μου. Το μέλλον θα δείξει αν θα προκύψει κάτι καλό και βεβαίως αν θα είμαι κι εγώ στη θέση να το ακολουθήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα