Τόνσο: «Το βραβείο αφιερωμένο σ' όσους δουλεύουν για τον Αστέρα» (video)

Gazzetta team
Ο Μάρτινς Τόνσο αναφέρθηκε στο τι έχει αλλάξει κι ο Αστέρας έχει φτάσει στις τέσσερις σερί νίκες, ενώ αφιέρωσε το βραβείο του σ' όσους εργάζονται για την ομάδα.

Οι δηλώσεις του κατά τη βράβευσή του:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Σίγουρα τα συναισθήματά μας είναι πάρα πολύ θετικά. Καταφέραμε και κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα που ήταν πολύ δύσκολος. Αντεπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, οργανωθήκαμε πολύ καλά και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και γι' αυτό νικήσαμε».

Για το ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε στην 4η σερί νίκη με τα δύο γκολ του είπε:

«Νομίζω ότι αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι μας και πιστεύουμε ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο και πιστεύω ότι αυτό είναι το σημείο κλειδί που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να κάνουμε αυτές τις συνεχόμενες νίκες».

Που αφιερώνει αυτές τις συνεχόμενες νίκες;

«Όσον αφορά στο βραβείο θέλω να το αφιερώσω σ' όλη την ομάδα, γιατί είμαστε όλοι μαζί που φέρνουμε τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα, σ' όλους αυτούς που δουλεύουν για την ομάδα, δεν είναι ένα συγκεκριμένο άτομο. Εύχομαι στις γιορτές, όλος ο κόσμος να είναι κοντά στις οικογένειές τους, να περάσει με ηρεμία, χαρά, ειρήνη και υγεία».