«Ο Καρεμπέ έκανε επαφή για τον Σινάνι»

«Ο Καρεμπέ έκανε επαφή για τον Σινάνι»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Καρεμπέ έκανε επαφή για τον Σινάνι»

bet365

Πηγές και ρεπορτάζ από το εξωτερικό εμφανίζουν τον Κριστιάν Καρεμπέ να έκανε ήδη μία πρώτη συζήτηση με τη Ντουντελάνζ για την απόκτηση του εξτρέμ Σινάνι από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός εκτός από παίκτες πρώτης γραμμής κοιτάζει πάντα και ταλέντα. Τον Ποντένσε για παράδειγμα τον είχε εντοπίσει καιρό τώρα ο Καρεμπέ. Σύμφωνα με πηγές και ρεπορτάζ του tageblatt.lu ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μία πρώτη συζήτηση με τους ιθύνοντες της Ντουντελάνζ για τον 21χρονο Λουξεμβούργιο διεθνή και ταλαντούχο Ντάνιελ Σινάνι (που κυρίως είναι εξτρέμ αλλά παίζει και επιτελικός χαφ και γενικά στον άξονα), που είχε σκοράρει κατά των Πειραιωτών στο Europa, καθώς οι δύο ομάδες ήταν στον ίδιο όμιλο ως γνωστόν. Ο Σινάνι έχει φέτος 26 ματς με 9 γκολ και 4 ασίστ. Εκτός από τον Ολυμπιακό φέρεται να έχει κινήσει και το ενδιαφέρον ομάδων από Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο και ακόμα και από Πολωνία, όπως της Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα