Χωρίς Μπαράλες και Πλιάτσικα στο Φάληρο η Λαμία

Gazzetta team
Χωρίς Μπαράλες και Πλιάτσικα στο Φάληρο η Λαμία

bet365

Δίχως τον τιμωρημένο Χερόνιμο Μπαράλες και τον τραυματία Βασίλη Πλιάτσικα θα παραταχθεί η Λαμία απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας εν όψει του αυριανού αγώνα (16/12, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα το απόγευμα και απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Καραγκούνης, Μπερτόλιο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Εκτός έμειναν ο Χερόνιμο Μπαράλες, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες απέναντι στη ΑΕΚ κι επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή σε αυτό το παιχνίδι, όπως και ο Βασίλης Πλιάτσικας, που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού με την 'Ενωση και θα προφυλαχθεί. Εξάλλου, εκτός για τεχνικούς λόγους έμεινε ο Χακίμ Μαστούρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα