Επαφή Μαρτίνς για Φερέιρα με το ΟΚ του Ολυμπιακού!

Επαφή Μαρτίνς για Φερέιρα με το ΟΚ του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Επαφή Μαρτίνς για Φερέιρα με το ΟΚ του Ολυμπιακού!

bet365

Στο Λιμάνι έχουν την διάθεση να κινηθούν για έναν ή ακόμα και δύο παίκτες στην επίθεση για τον Γενάρη και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διεργασίες - επαφές για τον Φερέιρα από τον Μαρτίνς με το ΟΚ του Ολυμπιακού.
Για την υπόθεση του Φερέιρα έχετε ήδη διαβάσει σχετικά στο Gazzetta.gr. Ο 27χρονος επιθετικός με ιταλικό διαβατήριο είναι μία από τις βασικές επιλογές του Μαρτίνς. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές από την Ιβηρική ο Ολυμπιακός έδωσε το ΟΚ στον προπονητή του να κάνει νέα επαφή για τον άσο της Μπενφίκα, τον οποίο ήδη προσπαθεί να κλείσει ο πειραϊκός σύλλογος με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Μία επαφή - συζήτηση που έκανε ο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός - Μίλαν. Παράλληλα στο Λιμάνι εξακολουθεί να εξετάζεται η πιθανότητα να αποκτηθεί και ένας ακόμα παίκτης τον Γενάρη για την επίθεση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα