Με Γκατούζο το τελευταίο διπλό του ΟΦΗ

Με Γκατούζο το τελευταίο διπλό του ΟΦΗ

Gazzetta team
Με Γκατούζο το τελευταίο διπλό του ΟΦΗ

bet365

Οι κρητικοί κέρδισαν στη Λεωφόρο τον Οκτώβριο του 2014 και έκτοτε δεν έχουν κάνει εκτός έδρας νίκη στην κατηγορία
Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι εκ των «πρωταγωνιστών» τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, λόγω της ήττας που γνώρισε η Μίλαν από τον Ολυμπιακό και την μεγάλη πρόκριση των «ερυθρολεύκων». Ο 40χρονος τεχνικός έχει περάσει από την Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ και επ' ευκαιρία του αυριανού αγώνα των κρητικών στην Τρίπολη, ας θυμηθούμε πως το τελευταίο τους διπλό στην κατηγορία ήταν με εκείνον στον πάγκο τους.
Στις 19 Οκτωβρίου του 2014 οι Ομιλίτες επικράτησαν του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με 2-1 χάρις σε γκολ του Μακρή στο φινάλε (ο Μεραμπασβίλι είχε ανοίξει το σκορ στο 21') και έκτοτε δεν έχουν κερδίσει ξανά μακριά από το Ηράκλειο στο πλαίσιο της μεγάλης κατηγορίας.
Επίσημα του «τρέχουν» σερί 21 αγώνων χωρίς «τρίποντο», όπου μετρούν 5 ισοπαλίες και 15 ήττες, ενώ μία αναμέτρησή τους δεν διεξήχθη ποτέ, αλλά οι παραπάνω αριθμοί είναι στα «χαρτιά». Αν θυμηθούμε τη σεζόν 2014/15 ο ΟΦΗ δεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Super League και μετά την επικράτησή του στη Λεωφόρο κατέβηκε να παίξει σε Κομοτηνή (0-0), Ξάνθη (2-1), Γιάννινα (3-0), Νέα Σμύρνη (3-0), Χανιά (1-0, φινάλε Γκατούζο), Αγρίνιο (3-1), Βέροια (4-1), Παγκρήτιο με Εργοτέλη (3-2), Τρίπολη (6-1) και Κέρκυρα (4-1).
Στις 21 Μαρτίου του 2015 έπεσαν τότε οι τίτλοι τέλους και αποχώρησε, για αυτό οι αναμετρήσεις του σε Λιβαδειά, Περιστέρι, Μυτιλήνη κατακυρώθηκαν με 3-0 α.α. στους γηπεδούχους, ενώ εκείνη με τη Νίκη στο Βόλο δεν «χρεώθηκε» πουθενά, αφού και οι «μπλε» δεν συνέχιζαν στο πρωτάθλημα.
Τα επόμενα τρία χρόνια «ταλαιπωρήθηκε» στις μικρότερες κατηγορίες και φέτος επέστρεψε στα «σαλόνια», όπου μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε Νέα Σμύρνη (2-2), Αγρίνιο (2-1), Ξάνθη (3-0), Λαμία (1-1), Λάρισα (0-0), Λιβαδειά (2-1) και Γιάννινα (1-1), οπότε παραμένει χωρίς νίκη στις εξόδους του.
Ετσι με Γκατούζο κέρδισε για τελευταία φορά μακριά από το «Θ. Βαρδινογιάννης» και αύριο στην Τρίπολη θα αναζητήσει το πρώτο του διπλό στην κατηγορία ύστερα από 1.518 ημέρες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα