Παπαδόπουλος: «Νιώθουμε πολύ καλύτερα μετά τον Παναθηναϊκό» (vid)

Παπαδόπουλος: «Νιώθουμε πολύ καλύτερα μετά τον Παναθηναϊκό» (vid)

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Νιώθουμε πολύ καλύτερα μετά τον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην κάμερα του Ο.Φ.Η. TV για το εκτός έδρας ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης (15/12, 19:30).

Ο Μακεδόνας προπονητής υπογράμμισε τη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στάθηκε στη συμπαράσταση των οπαδών που θα έχει η ομάδα του στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι των Κρητικών στο YouTube:

Για την νίκη του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είχαμε μείνει πίσω στην βαθμολογία, δεν είχαμε νίκες. Η ψυχολογία των παιδιών είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Αφήνουμε πίσω μας αυτή την νίκη και αυτό που μετράει είναι η διάρκεια και το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να δώσουμε την μάχη μας για να πάρουμε τρεις βαθμούς».

Σχετικά με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια καλή ομάδα, έχει έναν έμπειρο προπονητή, έχουν καλή ψυχολογία γιατί στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν κάνει τρεις νίκες. Εμείς όμως κοιτάμε την ομάδα μας, να είμαστε καλά εμείς, να προσπαθήσουμε, να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι δουλεύοντας μέσα στο γήπεδο και παίζοντας με καλή τακτική θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Όσο για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας στην Τρίπολη: «Είναι σημαντικό να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Δίνει θετική ενέργεια στους ποδοσφαιριστές. Με την εμφάνιση και την νίκη τους φέραμε κοντά μας και πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε κάνει μια νίκη όμως είμαστε πίσω στην βαθμολογία. Δεν αρμόζει στην ομάδα μας να είμαστε τόσο χαμηλά. Η ομάδα φαίνεται ότι πατάει καλύτερα μέσα στο γήπεδο, όμως αυτό που μετράει είναι η διάρκεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα