ΑΕΛ: «Μαζί με τον Δήμαρχο ενωμένοι σαν μια γροθιά»

ΑΕΛ: «Μαζί με τον Δήμαρχο ενωμένοι σαν μια γροθιά»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Μαζί με τον Δήμαρχο ενωμένοι σαν μια γροθιά»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την δήλωση του Δημάρχου Λάρισας, Απόστολου Καλογιάννη τονίζοντας πως όλοι μαζί πρέπει να είναι μια γροθιά. Δείπνο ενότητας σήμερα.

Ολυμπιακός – Μίλαν με προσφορά ημέρας! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η δήλωση του Δημάρχου της Λάρισας Απόστολου Καλογιάννη φαίνεται να ήταν ό,τι καλύτερη στην προκειμένη χρονική στιγμή για την ΑΕΛ. Ο πρώτος δημότης της πόλης έστειλε μήνυμα ενότητας με τους «βυσσινί» να το χαιρετίζουν με σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Συναισθήματα άφατης ικανοποίησης και λαρισινής υπερηφάνειας προκάλεσε σε όλη την "βυσσινί" οικογένεια το μήνυμα του Δημάρχου μας κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Οι προτροπές, οι νουθεσίες του, η διαυγής θέση του στο θέμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και γενικά το ξεκάθαρο μήνυμά του με πολλαπλούς αποδέκτες, δεν επιδέχονται ίχνος παρερμηνείας. Ταυτιζόμαστε απόλυτα και δηλώνουμε ευήκοοι αποδέκτες.

Χωρίς την παραμικρή διάθεση περαιτέρω τοποθετήσεων ή σχολιασμών, ας μας επιτραπεί η υπενθύμιση της μηνυματικής κατακλείδας του Δημάρχου μας: "Η ομάδα και η ιστορία της είναι πάνω απ' όλα. Χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση. Ωστόσο επειδή πόλη και ΑΕΛ είναι έννοιες ταυτόσημες, ως πρώτος πολίτης και μεθερμηνεύοντας τα συναισθήματα των χιλιάδων φιλάθλων της Λάρισας που αγαπούν την ομάδα, σέβονται την ιστορία της και παρακολουθούν τους αγώνες της, απαιτώ απ' όλους τους θεσμικούς φορείς ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση της ομάδας της πόλης μας. Οτιδήποτε άλλο μας βρίσκει απέναντι".

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!

ΑΕΛ = ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ = ΑΕΛ».

Εκτός από τις ανακοινώσεις σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει δείπνο των ανθρώπων της ΑΕΛ με τον Δήμαρχο και μέλη του δημοτικού συμβουλίου σε μια προσπάθεια να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ενότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα