«Δεν έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ, μόνο έτσι θα φύγει ο Αρέγι»

«Δεν έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ, μόνο έτσι θα φύγει ο Αρέγι»

Δημήτρης Βέργος
«Δεν έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ, μόνο έτσι θα φύγει ο Αρέγι»

bet365

Ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγρα έκανε νέες δηλώσεις στην Αργεντινή σχετικά με την πιθανότητα της μετακίνησης του Αντριάν Αρέγι στην ΑΕΚ και αυτή τη φορά άφησε ανοικτό «παράθυρο».

Ολυμπιακός – Μίλαν με προσφορά ημέρας! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Την ώρα που ο Αρέγι πιέζει για να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγρα έβαζε με δηλώσεις του... φρένο, αν και μπορεί να ακολούθησε ένα παιχνίδι τακτικής αναφορικά με τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Ο Σάγρα μιλώντας στο ραδιόφωνο Nacional Tucuman πραγματοποίησε νέες δηλώσεις, τονίζοντας πως στον σύλλογο δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση από την ΑΕΚ, παρά μόνο στον ατζέντη του παίκτη, ωστόσο αυτή τη φορά άφησε «παράθυρο» για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ποιο είναι αυτό; Να βρει η Σαν Μαρτίν τον αντικαταστάτη του παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι.

«Θεωρητικά έχει μια πρόταση από έναν ελληνικό σύλλογο, που δεν έφτασε όμως στη Σαν Μαρτίν, αλλά στον ατζέντη του. Η Σαν Μαρτίν δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα για έναν παίκτη που ο Κογέτε (σ.σ. ο προπονητής της ομάδας) θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσει. Δεν μου άρεσαν τα όσα ανέφερε πριν το παιχνίδι με τη Νιούελς, όπου τόνισε ότι θα έφευγε. Λες και ήθελε να πιέσει. Θα δούμε αν θα τον τιμωρήσουμε. Ο Αρέγι θα φύγει από τη Σαν Μαρτίν μόνο στην περίπτωση που θεωρούμε ότι έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον αντικαταστήσει. Η προτεραιότητα είναι το ποδοσφαιρικό κομμάτι, να μείνουμε στην κατηγορία. Η οικονομική πρόταση έρχεται δεύτερη», ανέφερε στις νέες δηλώσεις του ο Σάγρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα