Μποροβήλος: «Είχα μιλήσει με τον Μπούση πριν αναλάβει τον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Είχα μιλήσει με τον Μπούση πριν αναλάβει τον ΟΦΗ»

bet365

Στον νέο ιδιοκτήτη του ΟΦΗ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αποκαλύπτοντς πως τον γνώριζε πριν αναλάβει τους Κρητικούς και πως μίλησε μάλιστα μαζί του πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ολυμπιακός – Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ αναμετρώνται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League (15/12, 19:30) και ο πρόεδρος των Αρκάδων φιλοξενήθηκε στον ρ/σ του Ηρακλείου Athletic Radio 104,2.

Εκεί μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, καθώς και το νέο «αφεντικό» της κρητικής ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, τον οποίο αποκάλυψε πως γνωρίζε λόγω κοντινής καταγωγής, ενώ δήλωσε πως είχε μιλήσει μαζί του πριν εμπλακεί διοικητικά στους Ομιλίτες και πως τον παρότρυνε να το κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις σχέσεις του με το Ηράκλειο: «Πάντα είχα καλές σχέσεις με τον ΟΦΗ και την πόλη του Ηρακλείου. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα που την έχει ανάγκη η Σούπερ Λιγκ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπω με χαρά να βρίσκει τον δρόμο της».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Εμείς ως Αστέρας Τρίπολης θέλουμε και επιθυμούμε πάντα το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι και για το παιχνίδι του Σαββάτου, εύχομαι να γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

Για τον ΟΦΗ: «Ταλαιπωρήθηκε αρκετά μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Ο Μιχάλης Μπούσης, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που τον έχει ανάγκη τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και ο ΟΦΗ».

Για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ: «Γνωριζόμαστε προσωπικά καθώς η μητέρα του κατάγεται από την Αργολίδα, εγώ είμαι από την Αρκαδία και έχουμε προσωπικές σχέσεις. Πριν πάρει την απόφαση να αναλάβει τον ΟΦΗ, μιλήσαμε και του είπα για τον ΟΦΗ ότι είναι «μαγαζί – γωνία». Είναι ένας σύλλογος και μια ομάδα που έχει τεράστια ιστορία, πολύ κόσμο από πίσω του και όταν βρει την ηρεμία του ο ΟΦΗ τότε θα μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, ήταν λογικό ο κύριος Μπούσης να εξέτασε κάποια πράγματα πριν πάρει την τελική του απόφαση. Κατέληξε να επενδύσει στον ΟΦΗ και να ασχοληθεί με την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Μιχάλη Μπούση: «Ο κύριος Μπούσης είναι ένας αγνός άνθρωπος. Δεν έχει καμία εμπλοκή και κανένα παρελθόν με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θέλει με την επένδυση του να κάνει κάτι το σωστό, να πάρει αυτό που του ανήκει για την ομάδα του. Θέλει αυτά που επενδύει, να ανταποδίδονται και να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Με την παρουσία επιχειρηματιών του μεγέθους του κυρίου Μπούση, ανεβαίνει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό είναι λογικό όταν επενδύουν επιχειρηματίες του δικού του βεληνεκούς».

Για το αν είναι ενήμερος ότι θα πάει στην Τρίπολη: «Ναι, το γνωρίζω ότι θα έρθει στην Τρίπολη και θα είναι χαρά μας να τον φιλοξενήσουμε όπως και την διοίκηση του ΟΦΗ».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Επειδή εγώ έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, η Τρίπολη δεν θα είχε ποτέ ομάδα στην Σούπερ Λιγκ αν δεν υπήρχαν ο Μπάκος με τον Καϋμενάκη. Έχουμε παίξει σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σε τελικό κυπέλλου, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ δίχως εκείνους. Αυτοί οι άνθρωποι βγάζουν υγεία, όπως τώρα και ο κύριος Μπούσης. Με την παρουσία τέτοιων ανθρώπων μπορεί να λειτουργήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την συνεργασία με τον Γιώργο Παράσχο: «Εμείς θέλουμε να συνεργαζόμαστε με πρόσωπα που πρώτα είναι καλοί άνθρωποι και μετά καλοί στην δουλειά τους. Συνδυάζει τον επαγγελματισμό του με τον χαρακτήρα του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός επαγγελματίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα