«Φρένο» στη μεταγραφή του Αρέγι στην ΑΕΚ βάζει η Σαν Μαρτίν! (vids)

«Φρένο» στη μεταγραφή του Αρέγι στην ΑΕΚ βάζει η Σαν Μαρτίν! (vids)

Δημήτρης Βέργος
«Φρένο» στη μεταγραφή του Αρέγι στην ΑΕΚ βάζει η Σαν Μαρτίν! (vids)

bet365

Ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγρα ξεκαθάρισε πως ο Αντριάν Αρέγι θα πρέπει να παραμείνει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι, παρά την πρόταση που έχει από την ΑΕΚ, ενώ τον απείλησε με κυρώσεις!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν για την πρόκριση στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο Αρέγι έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αποχαιρετώντας μάλιστα τον σύλλογο, ενώ ο ίδιος ο Αργεντινός μέσος με δηλώσεις του εδώ στο gazzetta.gr φάνηκε αισιόδοξος για τη μετακίνησή του στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ωστόσο, η Σαν Μαρτίν βάζει σοβαρά εμπόδια, ειδικά μετά και τις δηλώσεις του πρόεδρου του συλλόγου, Ρομπέρτο Σάγρα. Ο ισχυρός άνδρας του αργεντίνικου συλλόγου κατέστησε σαφές πως ο Αρέγι πρέπει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι, απειλώντας τον μάλιστα με ποινή!

«Μερικές μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Νιούελς μας είπε ότι είχε μια πρόταση από έναν ευρωπαϊκό σύλλογο και ότι θα ερχόταν πρόταση στη Σαν Μαρτίν. Του απάντησα ότι έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο και ότι εμάς δεν μας ενδιέφερε από οικονομικής άποψης. Προτεραιότητά μας είναι το αθλητικό κομμάτι. Παρά τη συζήτηση που είχαμε, επέμενε ότι θα έφευγε. Για αυτόν τον λόγο ζήτησα από τον δικηγόρο του συλλόγου να εξετάσει κυρώσεις γι' αυτόν», ανέφερε αρχικά ο Σάγρα και πρόσθεσε:

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι προτεραιότητα αυτής της διοίκησης είναι ο σύλλογος και όχι η προσωπική κατάσταση κάποιου. Εμείς τηρήσαμε όλες μας τις υποχρεώσεις απέναντί του. Γι' αυτόν τον λόγο και ο Αρέγι πρέπει να κάνει το ίδιο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του».

Έπειτα από αυτά τα λεγόμενα γίνεται αντιληπτό ότι η περίπτωση του Αρέγι για την ΑΕΚ περιπλέκεται καθώς είναι σαφές ότι η Σαν Μαρτίν δεν φαίνεται να ρίχνει νερό στο κρασί της, τραβώντας την κατάσταση με τον παίκτη στα άκρα. Μένει να φανεί, λοιπόν, αν διατηρήσει αυτή τη στάση ή αν πρόκειται για μια τακτική του αργεντίνικου κλαμπ πάνω στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα