Θλιβερή επίδοση της ΑΕΚ σε τελικές εντός εστίας και γκολ

Θλιβερή επίδοση της ΑΕΚ σε τελικές εντός εστίας και γκολ

Δημήτρης Ρούσσος
Θλιβερή επίδοση της ΑΕΚ σε τελικές εντός εστίας και γκολ

bet365

Η παρουσία της ΑΕΚ στο Champions League ολοκληρώθηκε με ήττα, ενώ στο Ντα Λουζ δεν είχε ούτε μια τελική, μετρώντας συνολικά εννέα στα έξι παιχνίδια και ουδεμία εκτός έδρας…

Η κάκιστη πορεία της Ένωσης στην επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επισφραγίστηκε με την ήττα από τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα (1-0).

Παράλληλα, κατέγραψε αρνητική επίδοση ως η μοναδική ελληνική ομάδα χωρίς πόντο σε όμιλο, όμως οι αριθμοί επιτονίζουν ακόμα περισσότερο το μαύρο «φόντο» της παρουσίας της στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της δίχως τελική ευκαιρία εντός εστίας σε εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ συνολικά σε έξι αγώνες με Μπενφίκα, Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου είχε μόλις 9, δηλαδή 1,5 ανά παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, είχε 6 με τους Λουζιτανούς στο ΟΑΚΑ, όπου σκόραρε τα μοναδικά της γκολ στον όμιλο, μια με τη Μπάγερν εντός έδρας και δυο με τον Άγιαξ.

Ακόμη, το -11 στο συντελεστή διαφοράς τερμάτων (2-13) είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση σε όλους τους ομίλους της σεζόν, με τη Μονακό (2-14) και τον Ερυθρό Αστέρα (5-17) να έχουν τη στενάχωρη πρωτιά στην κατηγορία με -12…

Τέλος, τα δυο γκολ που πέτυχε σε έξι αγώνες είναι η χειρότερη επιθετική επίδοση μεταξύ των 32 ομάδων. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων έφτασε και η Μονακό, επίσης τελευταία στον δικό της όμιλο με Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Κλαμπ Μπριζ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Λισαβόνα πως τα παιχνίδια διαρκώς υπενθύμιζαν στην ομάδα του πως είναι η πιο αδύναμη του ομίλου και οι αριθμοί έρχονται να τον επιβεβαιώσουν...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός – Μίλαν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα