Χωρίς τραυματίες προετοιμάζεται η Λαμία για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Χωρίς τραυματίες προετοιμάζεται η Λαμία για Ολυμπιακό

bet365

Η Λαμία προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ο Μάκης Χάβος είδε την Τετάρτη τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται χωρίς προβλήματα.

Με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη (12/12) στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, συνεχίστηκε η προετοιμασία των Φθιωτών ενόψει του αγώνα της Κυριακής (16/12, 19:30) εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια, με άπαντες να συμμετέχουν δίχως προβλήματα στο πρόγραμμα

Αναφορικά με τις απουσίες λόγω τιμωρίας, οι Μπαράλες και Σκόνδρας που έχουν συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους, την 14η αγωνιστική με τους Πειραιώτες ο πρώτος και την 17η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό ο δεύτερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα