Αποχώρησε προληπτικά ο Αραβίδης

Αποχώρησε προληπτικά ο Αραβίδης

Δημήτρης Ρούσσος
Αποχώρησε προληπτικά ο Αραβίδης

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τον Αραβίδη να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (12/12), αλλά να αποχωρεί προς το τέλος προληπτικά λόγω ενοχλήσεων.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Την Τρίτη (11/12) ο Αραβίδης είχε ανεβάσει ρυθμούς και στην προπόνηση της Τετάρτης (12/12) προπονήθηκε κανονικά. Λίγο πριν το τέλος της ωστόσο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο και αποχώρησε προληπτικά, με τον προπονητή του να περιμένει την Πέμπτη για να καταλήξει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει οριστικά ενόψει Αστέρα Τρίπολης (15/12) για τη Super League και Κέρκυρας στο Κύπελλο Ελλάδας (19/12).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Μπολάκης, που δεν υπολογίζεται για τα δυο προσεχή παιχνίδια, όμως βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του στα γήπεδα.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη (13/12) στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα