Ανακοίνωσε συνεργασία για το Athens Alive η Redstone!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ATHENS ALIVE

Ανακοίνωσε συνεργασία για το Athens Alive η Redstone!

Ανακοίνωσε συνεργασία για το Athens Alive η Redstone!

Την στιγμή που ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παραμένει άφαντος η Redstone ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το «Foundation Poseidon» αποδεικνύοντας πως ο σχεδιασμός για το Athens Alive προχωράει κανονικά.    

Το project Athens Alive στο οποίο εμπλέκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πραγματοποιεί σταθερά βήματα προκειμένου να γίνει πραγματικότητα.

Από την υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και το τι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού, οπότε οποιαδήποτε εξέλιξη έχει την δική της σημασία.

H Redstone εξέδωσε ανακοίνωση όπου γνωστοποιεί τη συνεργασία της με το Ίδρυμα Poseidon, ενώ παράλληλα φιλοξενούνται δηλώσει του στελέχους της Μάρκ Αλεξάντερ.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Η Redstone ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία της με το Ίδρυμα Poseidon (Poseidon) στο έργο ανάπλασης του Athens Alive. Η Redstone και το Athens Alive θα ενσωματώσουν την reduce πλατφόρμα του Poseidon σε όλες τις φάσεις του πρότζεκτ ανάπλασης ύψους 1,7 δισ. ευρώ, το οποίο θα αποκαταστήσει και θα επεκτείνει το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) που σχεδιάστηκε το 2004 από τον Καλατράβα.

Ως μια προσπάθεια αστικής αναζωογόνησης, το Athens Alive θα προσφέρει έναν νέο αθλητικό, και ψυχαγωγικό κόμβο σε μια περιοχή 250 στρεμμάτων στη βόρεια επιχειρηματική πλευρά της πόλης.

Το έργo θα φέρει βιωσιμότητα στο επίκεντρο της ανανέωσης, παρέχοντας πράσινα γραφεία, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, υποστηρίζοντας την αναπτυσσόμενη ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το στέλεχος της Redstone, Μάρκ Αλεξάντερ δήλωσε σχετικά:  «Το Athens Alive θα φέρει στο προσκήνιο τη βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σωστό να κάνουμε τα έργα με αυτή την κλίμακα. Οι πόλεις αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 80% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Αν δεν αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι πόλεις, δεν υπάρχει τρόπος να λύσουμε την αλλαγή του κλίματος».

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα προσφέρει 15.000 θέσεις εργασίας και αναμένεται να φέρει 18 δισ. ευρώ για την Αθήνα στα επόμενα 20 χρόνια».

Best of internet