Ο Τσακαλώτος στο ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης (pic)

Ο Τσακαλώτος στο ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Τσακαλώτος στο ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης (pic)

bet365

Η παρουσία στα γραφεία του Συνδέσμου και η έκπληξη από τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, στα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.

O Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματα και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και με αφορμή την παρουσία του στη Νέα Υόρκη επισκέφτηκε τον δραστήριο Σύνδεσμο του «Δικεφάλου», που με σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook αναφέρθηκε στην επίσκεψη.

«Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσακι Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!

Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη….πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατί όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!!!

Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας….του τα ψάλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονα μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό….ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομάδα!!!

Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα….αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια….υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει….!!!

Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!!!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα