Εκτίει με Άρη ο Μάντσον

Νίκος Μαρούδας
Εκτίει με Άρη ο Μάντσον

bet365

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Άρη ο Μάντσον, που θα εκτίσει την ποινή της μια αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Σε αυτό με τον Παναιτωλικό θα εκτίσει, ως γνωστόν, ο Σάκιτς που συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από μία απουσία θα έχει στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και στην δεύτερη αγωνιστική αυτού, ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι, δεν θα υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τον Σάκιτς, ενώ γι' αυτό με την Ξάνθη τον Μάντσον.

Ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έχει αποφασιστεί από την περασμένη εβδομάδα να λείψει από τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε κόντρα στον Άρη και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο δόθηκε ρεπό, ενώ οι παίκτες που δεν είχαν επιβαρυνθεί τόσο αγωνιστικά βρέθηκαν σήμερα στο Μαζαράκη και προπονήθηκαν σε γυμναστήριο και γήπεδο πάνω σε πιεστικά τετράγωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα