Δεκέμβριος, ο μήνας των «ερυθρόλευκων» αποχωρήσεων...

Δημήτρης Τομαράς
Δεκέμβριος, ο μήνας των «ερυθρόλευκων» αποχωρήσεων...

bet365

Για 2η σερί χρονιά ο Δεκέμβριος είναι μήνας αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό και μάλιστα παραμονές αγώνων στην Ευρώπη με αντιπάλους ιταλικές ομάδες, όπως έγινε με τον Γιάγια Τουρέ.

Ο 35χρονος Τουρέ αποχώρησε και επίσημα πό τον Ολυμπιακό παίρνοντας ένα μέρος του συμβολαίου του για φέτος. Ο Ιβοριανός άσος - που είχε πάρει αγγλικό διαβατήριο για μην λογίζεται ως ξένος - έπαιξε πέντε ματς με 223 λεπτά παρουσίας.

Ο Γιάγια Τουρέ φεύγει από το Λιμάνι στην 2η θητεία του μην έχοντας προσφέρει σύμφωνα με την αξία και την ποιότητά του, ωστόσο υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στοιχείο για το χρονικό σημείο της αποχώρησής του. Είναι η 2η διαδοχική χρονιά που μήνα Δεκέμβριο στον Ολυμπιακό υπάρχουν αποχωρήσεις παικτών παραμονές αγώνα της Ευρώπης και μάλιστα με ιταλική ομάδα. Τον Δεκέμβριο του 2017 ήταν οι Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς που είπαν... αντίο στο Λιμάνι παραμονές του αγώνα με την Γιουβέντους στο Champions League (0-2). Εξ αυτών ο Καρσελά θα γύριζε ξανά για λίγο στον Ρέντη αλλά θα έφευγε μετά οριστικά για το Βέλγιο. Φέτος ήταν η σειρά του Τουρέ και αυτό έγινε δύο 24ωρα πριν τον αγώνα με την Μίλαν στο Europa.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα