Κοροβέσης: «Έχουμε εκπληκτική έδρα»

Κοροβέσης: «Έχουμε εκπληκτική έδρα»

Gazzetta team
Κοροβέσης: «Έχουμε εκπληκτική έδρα»

bet365

Ο Νίκος Κοροβέσης τόνισε πως σε μία ομάδα όπως ο ΟΦΗ πρέπει να... μάθεις να ζεις με την πίεση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της έδρας στην προσπάθεια της ομάδας του.

Για τον ΟΦΗ αλλά και τη «μάχη» του πρωταθλήματος μίλησε ο μπακ των Κρητικών στον ρ/σ Libero 107.4.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για την «μάχη» του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός χάνει βαθμούς πιο εύκολα από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει αυτό που είχε τα προηγούμενα χρόνια, που κέρδιζε βαθμούς πιο εύκολα. Δεν έχει το μέταλλο που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένα μάθημα για τον ΠΑΟΚ και φέτος έχει μάθει και δεν κάνει τα ίδια λάθη».

Για το ποιους ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Ξεχωρίζω το δίδυμο των στόπερ. Όπως και τον Πρίγιοβιτς, ο Πέλκας είναι εξαιρετικός και φέτος, ενώ μου αρέσει πολύ και ο Κάνιας, που κάνει πολύ αθόρυβη δουλειά».

Για το ματς με την ΜΠΑΤΕ: «Θεωρώ ότι είναι λίγο τυχερός ο ΠΑΟΚ έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα καθαρίσει το παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ. Θα κάνει και η Τσέλσι το χρέος της και θα περάσει ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει στην φάση των «32». Υπάρχει πιο μεγάλο κίνητρο στο να παίζεις στην Ευρώπη, αλλά έχουν βάλει μέσα στον εαυτό τους ότι πρέπει να πάρουν και το πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουν μεγάλη προσήλωση».

Για τον ΟΦΗ: «Η πίεση στον ΟΦΗ είναι τεράστια γιατί νιώθεις καθημερινά τους ανθρώπους και υπάρχει μεγάλη πίεση. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία στα άσχημα και προσγείωση στα θετικά. Σε αυτές τις ομάδες νιώθεις ότι παίζεις ποδόσφαιρο. Έχουμε μια έδρα εκπληκτική και οι οπαδοί δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα