«Συγχαρητήρια» στους παίκτες του ΟΦΗ από τον Παπαδόπουλο

«Συγχαρητήρια» στους παίκτες του ΟΦΗ από τον Παπαδόπουλο

Δημήτρης Ρούσσος
«Συγχαρητήρια» στους παίκτες του ΟΦΗ από τον Παπαδόπουλο

bet365

Το καλό κλίμα στον ΟΦΗ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επέτεινε η ομιλία του Νίκου Παπαδόπουλου προς τους παίκτες, τους οποίους συνεχάρη για την προσπάθεια και το πάθος τους απέναντι στο «τριφύλλι», ζητώντας τους να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς.

Ιντερ – PSV Αϊντχόφεν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι Κρητικοί αναδείχθηκαν θριαμβευτές στο παιχνίδι του Γεντί Κουλέ απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 3-1, πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας της Super League.

Στην πρώτη προπόνηση μετά την αναμέτρηση της Κυριακής, που ακολούθησε την αποθεραπεία της Δευτέρας, ο Νίκος Παπαδόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για όσα έκαναν απέναντι στους «πράσινους», ζητώντας τους να συνεχίσουν να εφαρμόζουν στο γήπεδο όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Ο Μακεδόνας τεχνικός είπε στους παίκτες: «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη και γενικά για την αγωνιστική εικόνα που είχατε. Βγάλατε στο γήπεδο πολλά στοιχεία που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Το ματς αυτό όμως πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Να κοιτάξουμε μπροστά και να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Μόνο έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και θα πρέπει σε κάθε ματς να δείχνουμε το ίδιο πάθος και την ίδια σοβαρότητα».

Εξάλλου στη σημερινή προπόνηση ο Μανώλης Μπολάκης έκανε για πρώτη φορά περπάτημα στο γήπεδο. Ο Χρήστος Αραβίδης ανέβασε ρυθμούς και αναμένεται αύριο (12/12) να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στις 11:00 και θα είναι ανοιχτή για δημοσιογράφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα