Μακέντα: «Τα κεφάλια ψηλά, πάμε Παναθηναϊκέ»

Μακέντα: «Τα κεφάλια ψηλά, πάμε Παναθηναϊκέ»

Gazzetta team
Μακέντα: «Τα κεφάλια ψηλά, πάμε Παναθηναϊκέ»

bet365

Με ποστάρισμα του στα social media ο Φεντερικό Μακέντα προετοίμασε τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό για τη δύσκολη συνέχεια.

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Φεντερίκο Μακέντα στάθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ με ανάρτηση του και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα μάθει από τα λάθη, ενώ προέτρεψε τους συμπαίκτες του να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι

«Απογοητευτικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι και είμαι σίγουρος πως θα μάθουμε από τα λάθη μας. Κακές μέρες μπορούν να συμβούν και μπορούν να μας κάνουν πιο δυνατούς. Οπότε τα κεφάλια ψηλά γιατί έχουμε μπροστά μας μια σημαντική εβδομάδα. Πάμε Παναθηναϊκέ», ήταν το μήνυμα του Ιταλού φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα