Στεναχωρήθηκε πολύ ο Ποντένσε με την αποβολή του

Δημήτρης Τομαράς
Στεναχωρήθηκε πολύ ο Ποντένσε με την αποβολή του

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν ήταν - όπως είναι φυσικό - σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την αποβολή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, που έληξε 1-1.

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ των Πειραιωτών αποβλήθηκε από το ματς με την Ξάνθη και προφανώς και αυτή η εξέλιξη επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία του.

Ο Ποντένσε στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την κόκκινη που είδε στον αγώνα στα Πηγάδια κυρίως γιατί φάνηκε στην συνέχεια πως ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε από αυτήν την αποβολή. Ο Μαρτίνς πάντως ως γνωστόν είχε να λέει πως και ο Ποντένσε αλλά και ο Σισέ (σ.σ. με τα νεύρα και τα φάουλ στο τέλος) δεν αντέδρασαν έξυπνα στο σκληρό παιχνίδι της Ξάνθης και ότι ειδικά ο Ντάνιελ Ποντένσε εκνευρίστηκε σε τέτοιον βαθμό που έφτασε έτσι σε μία τέτοια αποβολή. Ο εξτρέμ των Πειραιωτών από την άλλη έχει υποστεί σκληρό παιχνίδι από τους αντιπάλους του σε αρκετές περιπτώσεις όπως στο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα