Αποθεραπεία για τους βασικούς στον ΟΦΗ

Αποθεραπεία για τους βασικούς στον ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Αποθεραπεία για τους βασικούς στον ΟΦΗ

bet365

Αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΟΦΗ τη Δευτέρα (10/12), ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής. Απόντες οι Αραβίδης και Μπολάκης.

Πανιώνιος – Λεβαδειακός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η μεγάλη νίκη των Κρητικών επί του «τριφυλλιού» έφερε ικανοποίηση και ηρεμία στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, με τη σημερινή μέρα να είναι τέτοια ανασύνταξης δυνάμεων.

Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί έκαναν αποθεραπεία κατά τα ειωθότα, ενώ οι αναπληρωματικοί και όσοι έμειναν εκτός αποστολής προπονήθηκαν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο.

Απόντες ήταν οι Χρήστος Αραβίδης και Μανώλης Μπολάκης. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (11/12), όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (15/12, 19:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα