Τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης ο Κότσαρης

Τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης ο Κότσαρης

Κώστας Ζάλιαρης
Τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης ο Κότσαρης

bet365

Μεγαλύτερο θα είναι τελικά το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Κωνσταντίνος Κότσαρης για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς στον Παναθηναϊκό, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας...

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα (3-1) από τον ΟΦΗ, προπονήθηκαν στο Κορωπί πριν από το ρεπό της Τρίτης κι εκεί, ο Κότσαρης, που τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου με την Ιεράπετρα, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και θα το συνεχίσει για πολύ καιρό.

Στον Παναθηναϊκό, δεν υπολογίζουν για τουλάχιστον δύο μήνες τον νεαρό τερματοφύλακα που λόγω της υπερπροσπάθειας ν' απομακρύνει κίνδυνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα της περασμένης εβδομάδας «θυσιάστηκε» και αποκόμισε τον σοβαρό τραυματισμό.

Στα υπόλοιπα και με τους Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον σταθερά απόντες, όσοι αγωνίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση, οι υπόλοιποι πρόγραμμα υψηλής έντασης με μπάλα και το πρόγραμμα για την Τρίτη έχει ρεπό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα