Μεγιάδο: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

Μεγιάδο: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

Gazzetta team
Μεγιάδο: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

bet365

Ο Αργεντινός χαφ του ΟΦΗ έδωσε το «σύνθημα» για το μέλλον και στάθηκε στους φίλους των κρητικών και τη συμπαράστασή τους
Εκ των πρωταγωνιστών του ΟΦΗ ήταν σήμερα ο Μεγιάδο και ο Αργεντινός χαφ στάθηκε στη συμπαράσταση των φίλων του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. «Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια εντός έδρας. Παίξαμε καλά με τον Άρη, παρότι πληγωθήκαμε στο τέλος όμως συνολικά νομίζω ότι τα πάμε καλά μέσα στην έδρα μας. Δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα γιατί γνωρίζαμε την σημασία του αγώνα επειδή είχαμε πίεση για το αποτέλεσμα. Είναι πολύ καλό για τον ΟΦΗ που έχουμε κερδίσει γιατί δείχνει κάτι για εμάς. Θα πρέπει να βρούμε μια συνέπεια, να συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα. Δεν έχουμε πάρει πολλούς βαθμούς, πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα στην συνέχεια γιατί έρχεται ένας δύσκολος, δεύτερος γύρος. Aφιερώνω τη νίκη στην γυναίκα μου, στην οικογένεια μου και τον κόσμο του ΟΦΗ», σχολίασε στην κάμερα της NOVA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα