Φέστα: «Ο διαιτητής κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου»

Gazzetta team
Φέστα: «Ο διαιτητής κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου»

bet365

O Τζιανλούκα Φέστα και στη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι της Τούμπας, αναφέρθηκε στην αποβολή του Καρανίκα και τον καθοριστικό ρόλο της στην εξέλιξη του αγώνα.

Όπως τόνισε ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ, «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί ξέραμε ότι ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο. Η κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. οι παίκτες μας δούλεψαν πολύ σκληρά για να μείνουν στο παιχνίδι».

Για την συνέχεια ο προπονητής των «βυσσινί» σχολίασε: «. Δεν μπορώ να πω πολλά στους παίκτες μας, παρά μόνο να συγκεντρωθούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική. Θέλουμε βαθμούς για να ανεβούμε στη βαθμολογία, αλλά σήμερα δεν το καταφέραμε».

Σ’ ότι αφορά τις ανακοινώσεις της διοίκησης της ΑΕΛ για τη διαιτησία την ώρα του αγώνα δε θέλησε να πει και πολλά:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για το διαιτητή. Ήταν άσχημο για εμάς η κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δίκη μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα