ΠΑΕ Ατρόμητος: «Επικίνδυνη η διαιτησία του κ. Κουτσιαύτη»

Νίκος Μαρούδας
ΠΑΕ Ατρόμητος: «Επικίνδυνη η διαιτησία του κ. Κουτσιαύτη»

bet365

Έντονα παράπονα από την διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη έχουν από τον Ατρόμητο, καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει πέναλτι και πως το δεύτερο τέρμα ξεκινά από επιθετικό φάουλ.

Ο Ατρόμητος επικράτησε 4-2 του Άρη στο Περιστέρι, όμως από τους Περιστεριώτες, υπάρχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη. Μάλιστα, με το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Χρήστος Γαλαριώτης, μετέφερε την τοποθέτηση του Ατρόμητου.

Από την ΠΑΕ, λοιπόν, τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Θεωρούμε επικίνδυνη τη διαιτησία του κ. Κουτσιαύτη. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήθελε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει πέναλτι, ενώ το δεύτερο γκολ ξεκινάει από επιθετικό φάουλ. Θα κινηθούμε εναντίον του μέσω των αρμόδιων οργάνων της Λίγκας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα