Κάναντι: «Η ισοπαλία του Ολυμπιακού μας έδωσε μεγαλύτερη δύναμη για να κερδίσουμε»

Κάναντι: «Η ισοπαλία του Ολυμπιακού μας έδωσε μεγαλύτερη δύναμη για να κερδίσουμε»

Νίκος Μαρούδας
Κάναντι: «Η ισοπαλία του Ολυμπιακού μας έδωσε μεγαλύτερη δύναμη για να κερδίσουμε»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Άρη και τόνισε πως η ισοπαλία του Ολυμπιακού νωρίτερα έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε πολύ καλή απόδοση και αξίζαμε τη νίκη, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί που πήραμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την παρουσία μας».

Για το αν μπορεί αν κοντράρει τον ΠΑΟΚ και αν ο ρεαλιστικός στόχος είναι η 2η θέση: «Την προηγούμενη εβδομάδα μιλήσαμε για αυτή την κατάσταση που δεν παίξαμε καλά με τον Απόλλωνα. Ο στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Σεβόμαστε πολύ τους αντιπάλους μας που είναι πολύ μεγάλοι και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο που έχουμε».

Για το ότι ο Ατρόμητος έχει την καλύτερη επίθεση: «Χαιρόμαστε πολύ για την επίδοσή μας. Δουλέψαμε πολύ για την επίθεση και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Βλέπουμε τους συνδυασμούς που δουλεύουμε και η προπόνησή μας να βγαίνει».

Τι είναι αυτό που έχει βρει στον Ατρόμητο και υπάρχει αυτή η πορεία: «Το μυστικό είναι ότι πάντα στοχεύουμε μόνο τη νίκη. Έχουμε μόλις μία ήττα και αυτή στο τελευταίο λεπτό. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη και εσείς θα με κρίνετε στο τέλος. Ευχαριστώ για τα λόγια σας. Στοχεύουμε στην εξέλιξή μας σε κάθε παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Μάντσον: «Ήταν κυρίως προληπτική η αλλαγή του. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία».

Για τον Κουλούρη: «Δεν έχω κάνει κάτι εγώ. Είναι κάτι που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Έχει την ελευθερία να εξελιχθεί σε μας. Είναι πολύ σημαντικό για έναν νεαρό παίκτη».

Για το αν η γκέλα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη προκάλεσε έξτρα κίνητρο στην ομάδα του: «Ναι, το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού μας δημιούργησε έξτρα κίνητρο. Μας έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη. Πολύ μεγάλο κίνητρο για να βρεθούμε στη 2η θέση».

Για τον Νάτσο: «Είχε πολύ καλή απόδοση. Τον βοηθά πολύ να ενσωματωθεί ακόμα καλύτερα στην ομάδα. Ήταν μια επιβράβευση για τον ίδιο, αφού μην ξεχνάμε ότι έκανε πολύ καλά παιχνίδια και στο Europa League».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Σαφώς και υπάρχουν. Μπορούμε να δεχόμαστε λιγότερα γκολ, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Πάντα θέλουμε βελτίωση».

Για το αν προκαλείται πίεση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όχι, καμία πίεση. Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, που έχει πολύ καλό προπονητή. Είναι μια ομάδα με ευλυγισία, με πολλά νεαρά παιδιά».

Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε σήμερα: «Ήθελα να επιβραβεύσω τον Νάτσο για την παρουσία του. Με τον Απόλλωνα δεν παίξαμε καλά και θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μην σταθούμε σε πρόσωπα, είναι θέμα της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα