Παντελίδης: «Αυτό δεν θα ξανασυμβεί»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Αυτό δεν θα ξανασυμβεί»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο ως το χειρότερο του φετινού Άρη και στάθηκε στις αντιδράσεις της ομάδας του στο 3-1 και στο 4-2.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στην εξέλιξη του αγώνα. «Ότι σχεδιάσαμε τίποτε δεν πήγε καλά. Ο αντίπαλος μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας κι όταν η δική μας ομάδα δεν την έχει, δυσκολεύεται. Το πρώτο ημίχρονο αν όχι το χειρότερο, ήταν από τα χειρότερα της ομάδας φέτος. Παρόλο αυτά, το παιχνίδι μας έδωσε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο με το πέναλτι, αλλά είναι το τρίτο που χάνουμε φέτος. Κι αυτό δεν είναι καλό γιατί τα πέναλτι είναι από τα σημαντικά σημεία ενός αγώνα», είπε και αναφέρθηκε στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο τέλος:

«Μετά το χαμένο πέναλτι, πολύ γρήγορα δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και για μένα αυτή ήταν η καθοριστική φάση του αγώνα. Αντιδράσαμε, αλλά η συμπεριφορά μας μετά το 2-1 και το 3-2 ήταν πολύ κακή. Βγήκαμε ψηλά χωρίς να έχουμε στο νου μας τι μπορεί να συμβεί. Αυτό που έγινε στο 3-1 και στο 4-2 δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ήταν η τελευταία φορά που συνέβη και θα το καταλάβουμε μέσα στην εβδομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα γιατί ο αντίπαλος καλύτερος και κέρδισε δίκαια».

Ο Σάββας Παντελίδης ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Κολάσο και του Μάβραϊ και απάντησε ότι «θα χρησιμοποιήσω τους παίκτες αναλόγως του τι θα δω στην προπόνηση και που πιστεύω ότι θα χτυπήσει ο αντίπαλος κόουτς. Ήμουν σίγουρος ότι θα προσπαθούσε να χτυπήσει στην πλάτη μας», είπε.

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα έκανε ένα βήμα πίσω μ’ αυτή την εμφάνιση, απάντησε ότι «το πρώτο ημίχρονο ήταν ότι χειρότερο είδα φέτος και υπεύθυνος είμαι εγώ. Θα το βελτιώσω άμεσα. Η ομάδα δεν θα κάνει βήμα πίσω και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, απάντησε: «Η εικόνα του αγώνα ήταν όπως με τον Παναθηναϊκό. Ο Ατρόμητος μας πίεσε ψηλά, δεν μας άφησε να παίξουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε την κατοχή της μπάλας, αυτό μας αρέσει να κάνουμε σαν ομάδα και όσο περνούσε η ώρα, πίστευα ότι, θα γινόμασταν πιο απειλητικοί. Για μένα η καθοριστική φάση δεν είναι το πέναλτι που χάσαμε αλλά το γκολ που δεχθήκαμε».

Σχετικά με το ότι ο Άρης δέχεται πολλά γκολ στα τελειώματα των αγώνων, απάντησε ότι… «δεν είναι θέμα κακοδαιμονίας γιατί πολλές φορές έχουμε πετύχει κι εμείς γκολ στα τελευταία λεπτά. Δεν υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Αν υπήρχε εξήγηση θα το ξέραμε».

Σε ερώτηση για το ντεφορμάρισμα του Ματέο Γκαρσία, είπε: «Έχουμε μιλήσει μαζί του, θέλω να δω την κατάστασή του. Περνάει μια περίοδο όπου δεν του βγαίνουν πράγματα. Αυτά τα παιδιά, ειδικά σ’ αυτή την ηλικία, πρέπει να τα υποστηρίξεις και να νιώσουν ότι είσαι δίπλα τους τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Αυτό κάνουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε αυτά που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα